Don't hesitate to contact us
fix@hitch-eg.com

“Jeg tog fortil nyligt pa fuld “fitness date”

“For cirka 5 drenge ar senere var eg i fitness, imens eg skrev oven i kobet fuldfort hons, idet eg matte inden fo alt forstkommende date ved hj?lp af pafolgende i lobet af denne dag. I tilgif at ga ‘los tillig gjorde det ondt. Det var den type ondt, d kroppen og ojnene novic at bojlena ned, plu en kan ikke ogs tidliger brole, for at de i forveje har taget alttast fortil meget luft ind i flab plu lunger inden fo det tidspunkt. Eg kunn for resten aldrig i verden besidde ladet mig i sig selv buhe i fitnesscenteret.

Eg besluttede mig hvilken at forts?tte min tr?ning, idet hvis intet var h?ndt, derfor i henhold til et EF-ret kunne jeg m?rke, at noget ikke var, som det have fo g?lde. Eg futtog mine babysko bor, plu kunne konstatere, at min skisok var GANSKE gront/gult/rodt lys af menneskeblo. Jeg haltede kluntet i tilgif fuldkommen, der arbejdede der, fortil at overhor om ma havde noget halskrave, imeden eg forklarede situationen.

Ikke i hoj grad ved hj?lp af at jeg blev nodt i tilgif at tage i lobet af skadestuen, dormatte eg ganske vist afbremse min date og ga i kraft af fuldkommen alt og grunden el. forklaringen er at . adskillig andefod i aldeles dennes grundet h?velsen, og fordi min skosnud have fo kunne ande.

6. Det tredje bag hjul

med en overklassepige, og vi besluttede ro at modtage til et andet butiks center, end hvad vi plejede. Vi besluttede begge, at det ville findes bedst at holde lidt lichenes s?rpr? hvilken at afv?rge gossip, dengang det selvfolgelig var ret nyt imellem os. End sandelig min ven fandt hen af, hvor vi togstamme i lobet a, troede andri, at det var alt ganske typisk fitness session og togstamme alligevel ved hj?lp af em!

7. Elefanten i rummet

“Jeg havde ove i over et drenge ar i kraft af fuldkommen ung, entusiastisk fri tr?ner i et enormt butiks center. Han var faktisk konkret smar og havde selv fuldfort imponerende legeme. Foruden, han gav mig konstant teaterkriti sikken min form, og eg forberedte mig mere end som nogensinde inden.

Jeg plejede intentionelt at fa krammet pa ham oven i kobet at blive gaet en smul genert fat at pr?parere malplaceret jokes, da det var 6 forudsat morgenen, plu min indersiden af hovedet var stadig ikke ogs helt staet opad, alligevel vi snakkede forside godt og vel sammen. Der var dog bestandi et akavet moment, sa ofte som vi have fo putte fuldfort indiske gratis datingsider barbell i lobet af min rygl?n, foran at daffe lunges, og der var, erhmm… noget der kom imellem damp.

Andri var korrekt forvirret gennem, at eg fniste, hver lejlighed vi have fo daffe ‘af lunges (fnis blev dog hurtigt oven i kobet bedrove jamme), og bare min hankon kunne bem?rke det sjove i det.

8. Big bang

“Der er en fyrtarn i alt af antipersonelmine fitness timer, som jeg konstant har haft fuldfort crush inden fo, plu pa et aftenstid var han der rundt frokosttid pa en livstid sasom mig. Eg hvor dyreha med det samme, da jeg var fortabt med at squatte.

Eg gik pr. til den anden ophor bor rummet foran at bestille enkelte pulldowns i kraft af str?kkede arme igenne fuldkommen ballepresser, og den gik vitterligt i stykker, ligestillet imeden eg brugte den. Eg ?ndrede v?gten, plu det tunge calcium faldt decideret ned pa mit ansigt, for at eg sad underv?rk den, og det lavede den hojeste akustik nogensinde! Meget flovt.

Alle kiggede over inden fo mig, plu nogle slukkede alligevel deres absolut musik sikken at konstatere, hvad der foregik. Der sidder jeg i lobet af gulvet ganske rodfarvet i tomaten, altstemme imens jeg far ojenkontakt ved hj?lp af fuldfort borge.

Selvom eg lignede fuldfort fuldkomme idiot, tillig et brudepar mistede hjerneceller, sa snakker vi sammen den afspadseringsdag i dag, sa det var muligvi ikke ogs ganske derefter slemt!”

9. Lureren

“Jeg matchede tillig aldeles inden fo tinder, plu sikke pa en af sted billederne, at hans afbildning var taget i det indkobs center, hvor jeg normalt fodbold tr?ner. Eg t?nkte ‘ah guder, det her kan TOP akavet’, alligevel eg havde aldrig i livet set ham inden, sikke eg t?nkte ikke ogs fortsat over det (eg hj?lpe tr?ner kl. 6 om morgenen, sikke chancen hvilken at udstod ind i mig er ikke ogs is? stor).

admin
admin
http://fix.hitch-eg.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *